Restoran

Smješten u srcu Donjeg grada, uokviren Lenuzzijevom potkovom, restoran Gallo je perjanica zagrebačke gastro i eno ponude.

Uvučen u blok zgrada Hebrangove ulice, Gallo nudi vrhunsku talijansku kuhinju i bogat vinski podrum. Ostakljena kuhinja, u koju možete zaviriti u svakom trenutku, pokazuje naš transparentan pristup i beskompromisan stav kako našim gostima nudimo samo najbolje.

Kuhinja

U našem restoranu nudimo izvornu talijansku kuhinju pripremljenu od svježih domaćih namirnica. Tim osoblja, sastavljen od profesionalca koji zajedno rade godinama, garantira konstantnu visoku razinu usluge i kvalitetu jela.

Jela u našoj ponudi su sezonska, a odišu jednostavnošću, mirisnim začinima i bogatstvom okusa. Sva naša jela pripremljena su bez umjetnih dodataka, a posebno ističemo stalnu ponudu svježe ribe popularno zvanu „živo more u Zagrebu“.

Najveća atrakcija našeg restorana sigurno je ručno rađena tjestenina koja je temelj izvorne talijanske kuhinje. Dok čekate jelo uživajte u pogledu na životopisnu tjesteninu koju bez lažne skromnosti možemo nazvati kulinarskim umjetničkim djelom.

Vinoteka

Dobro je poznato da uz vrhunsku hranu ide i kvalitetno vino. To je posebno važno kad je u pitanju talijanska kuhinja. Naš bogat vinski podrum ima savršeno vino za svako jelo koje se nalazi u našoj ponudi kako bi vaš užitak bio potpun.

Kako bi odabrali pravo vino koje će nadopuniti vaše odabrano jelo poslušajte prijedloge i savjete našeg sommeliera koji vam je na usluzi. Ako pak želite isprobati neobične kombinacije i isprobati nešto novo slobodno sami izaberite vino koje vam se čini zanimljivo u našoj bogatoj vinoteci. Kod sastavljanja vinske karte, kao i kod kreiranja jela, prvenstveno smo se vodili kvalitetom i beskompromisnošću kao našim glavnim ciljevima.